Vše skladem s možným doručením již druhý praconý den)

blog

Party stany

Při organizaci události nebo oslavy je jedním z nejdůležitějších faktorů vytvoření správné atmosféry. A jedním z nejdůležitějších prvků této atmosféry je určitě prostor, ve kterém se oslava koná.

V dnešní době se na trhu objevila různá inovativní řešení, velmi dobrá volba je party stan.

Jak zpříjemnit jakékoliv podujetí. Jedním z nejnovějších trendů jsou party stany, které se rychle stávají nezbytným doplňkem každé oslavy.

Tyto nové party stany vynikají nejen svým atraktivním designem, ale také svou praktičností a jednoduchou manipulací.

Jejich úžasná flexibilita umožňuje rychlou a jednoduchou instalaci téměř kdekoli, a to bez potřeby velkého úsilí nebo velkého množství lidí.

Párty stan s elegantním střešním designem
Party stan s výkonným topením

Zvláště pozoruhodné jsou rozměry těchto party stanů. Jsou vyzdvihnuté v kompaktním balení s rozměry od 155x25x25 cm do 155x45x25cm a váhou od 20 kg - 47kg kg. To znamená, že jsou snadno přenosné a umožňují jejich snadnou přepravu na jakékoliv místo události.

Ale co je ještě úžasnější, je doba postavení a složení těchto stanů jednou osobou.

Stačí pouhých 40 sekund na postavení stanu, což je neuvěřitelně efektivní a šetří čas organizátorům události.

I když se zdá, že toto rychlé postavení by mohlo znamenat, že kvalita by mohla trpět, právě naopak, tyto stany jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám.

Rozměry stanu 195x195 cm (3,8 m²) poskytují dostatek prostoru pro větší skupiny lidí, což umožňuje organizovat pohodlná a příjemná setkání bez omezení.

Jejich univerzální design také umožňuje snadné přizpůsobení vnitřního prostoru podle potřeb události.

Párty stany jsou takto revolučním přínosem pro organizaci událostí a oslav.

Jejich jednoduchá manipulace, kompaktní rozměry a rychlé postavení je dělá nezbytným doplňkem jakékoliv události.

S jejich pomocí mohou organizátoři poskytnout svým hostům útulný a atraktivní prostor, ve kterém si mohou užít nezapomenutelné chvíle.
 

Altán 3x3

Altán 3x3: Kombinace Odolnosti a Elegance

V dnešní době, kdy se mnozí z nás snaží proměnit své zahrady a venkovní prostory na oázy klidu a zábavy, se altány stávají neoddělitelnou součástí mnoha domácností.

Altány o rozměrech 3x3 metru představují ideální rovnováhu mezi prostorností a útulností, poskytující dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli.

Tento altán je výjimečný svou konstrukcí a materiály, které nejsou pouze esteticky příjemné,

ale také nesmírně odolné vůči různým povětrnostním vlivům. Vyroben z velmi hustého polyesterového vlákna látky (60%) a PVC nátěru (40%), s váhou plachty 330g/m2, tento altán nabízí nadstandardní odolnost a dlouhou životnost.

Jeho plachty jsou pevnější než mnohé těžší plachty na trhu, které obsahují látku pouze 25% a PVC nátěr 75%. Je důležité poznamenat, že vyšší obsah látky zajišťuje lepší dlouhodobou vytrvalost ve srovnání s PVC vrstvami,

které mají tendenci mít kratší životnost.

Zahradní stan s vysokým komfortem
Prodejní stánek s možností vylepšení

Konstrukce altánu je ošetřena práškovou barvou typu epoxy-polyesterová, která zajišťuje vysokou míru ochrany před korozi a zároveň dodává celkové konstrukci elegantní vzhled.

Regulace stropu altánu nabízí 4 výškové stupně - 175, 185, 195 a 205 cm, což umožňuje snadné přizpůsobení altánu potřebám uživatelů a charakteru jakéhokoliv podnikání.

Co se týče praktičnosti, altán je navržen s důrazem na jednoduchou manipulaci. Rozměr složeného altánu je 155x25x25 cm a váha 28 kg,

což usnadňuje jeho přepravu a skladování. Tyto vlastnosti jsou zvláště užitečné pro ty, kteří hledají flexibilitu a mobilitu při výběru vhodného řešení pro své venkovní prostory.

 

Půdorys altánu, o rozměrech přibližně 290x290 cm (8,4 m²), poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné umístění nábytku nebo hostů, čímž vytváří ideální místo pro relaxaci nebo společenská setkání na čerstvém vzduchu.

V konečném důsledku, altán 3x3 představuje vynikající řešení pro každého, kdo si přeje přidat do své zahrady nebo jiného venkovního prostoru prvek luxusu a funkčnosti.

Jeho robustní konstrukce spolu s promyšleným designem a materiály zaručují, že tento altán bude sloužit svým majitelům po mnoho let, a stane se tak neocenitelným doplňkem každé zahrady.

 

nůžkové stany

V současné době, kdy jsou venkovní akce oblíbenější než kdy dříve, nožnicové stany představují ideální řešení pro ty,

kteří hledají spolehlivou, flexibilní a snadno přenosnou ochranu.

Ať už pořádáte rodinné setkání, tržní den, sportovní událost nebo svatbu,

nožnicový stan poskytne potřebný kryt před sluncem nebo deštěm a zároveň nabídne esteticky příjemné prostředí pro vaše hosty.

Rozmanitost využití a rozměry

Nožnicové stany jsou navrženy tak, aby vyhovovaly široké škále potřeb a událostí.

S rozměry od 2x2 m až po velkorysých 3x6 m dokážou poskytnout útočiště menším skupinám i velkým shromážděním lidí.

Tato flexibilita znamená, že si můžete vybrat stan, který přesně vyhovuje rozsahu a charakteru vaší akce.

Party stan 3x6 metrů s rychlým složením
Párty stan s prostorným vnitřním prostorem

Pevnost a lehkost

Jedním z hlavních výhod nožnicového stanu je jejich pevná, ale lehká konstrukce. S váhou od 20 do 47 kg jsou tyto stany dostatečně robustní,

aby odolaly nepříznivým povětrnostním podmínkám, a zároveň dostatečně lehké na to, aby je mohla jedna osoba snadno přenášet a instalovat.

Tato kombinace pevnosti a lehkosti z nich činí ideální řešení pro různé akce, od dočasných výstavních stánků po pravidelné venkovní události.

Nožnicový stan je pro svou všestrannost a praktičnost často vyhledávaný produkt.

Jeho struktura a materiály jsou navrženy s ohledem na dlouhodobé využití a odolnost vůči opotřebení. Navíc, nožnicové stany jsou k dispozici v různých barevných provedeních a stylech,

což umožňuje zákazníkům vybrat si produkt, který nejlépe odpovídá jejich estetickým preferencím a potřebám události.

 

 

Pohodlné používání

Další klíčovou vlastností nožnicových stanů je jejich pohodlné používání. Rychlá a jednoduchá montáž, která nevyžaduje náročnou fyzickou práci ani použití speciálních nástrojů, znamená, že vaše událost může být připravena během několika minut.

Kromě toho, možnost regulace výšky stropu ve čtyřech stupních – 175, 185, 195 až 205 cm – poskytuje další úroveň přizpůsobení pro vaše konkrétní potřeby.

Pro ty, kteří hledají spolehlivé a přitom esteticky příjemné řešení pro své venkovní události, nožnicový stan představuje perfektní volbu. Díky jeho robustní konstrukci, lehké přenosnosti a rychlé montáži poskytuje tento typ stanu ideální řešení pro širokou škálu událostí.

 V konečném důsledku, ať už plánujete malé rodinné setkání nebo velkou venkovní událost, nožnicové stany nabízejí praktické a efektivní řešení, které zajistí, že vaši hosté budou chráněni před

prodejní stánek

Prodejní stánek: Univerzální nástroj pro podnikateleProdejní stánky se staly neodmyslitelnou součástí mnoha akcí,

trhů a veletrhů. Jejich univerzální využití v praxi dokazuje, že jde o nenahraditelný nástroj pro podnikatele z různých oblastí. Od pouličního občerstvení až po prodej suvenýrů,

šperků, oblečení nebo knih – prodejní stánek poskytuje ideální prostředí pro každého, kdo chce prezentovat a prodávat své produkty široké veřejnosti.

Materiál a jeho výhody

Jedním z klíčových faktorů, které určují kvalitu a dlouhověkost prodejních stánků, je materiál, ze kterého jsou vyrobeny.

Naše stánky jsou vyrobeny z velmi hustého polyesterového vlákna látky (60%) a PVC nátěru (40%), s váhou plachty 330g/m2. Tento materiál je mnohem pevnější než mnohé těžší plachty,

které jsou vyrobeny z 25% látky a 75% PVC nátěru. Důležitým aspektem je, že naše látka má oproti PVC nátěru delší životnost, což zajišťuje, že váš prodejní stánek vydrží v náročných podmínkách déle.

Prodejní stánek, vyrobený z těchto kvalitních materiálů, poskytuje vynikající ochranu před slunečním zářením, deštěm a větrem, což z něj činí spolehlivého partnera pro vaše podnikání bez ohledu na počasí.

 

Prodejní stánek s bezpečnostním osvětlením
Zahradní stan s možností nastavení teploty

Pevnost a lehkost

Jedním z hlavních výhod nožnicového stanu je jeho pevná, ale lehká konstrukce. S váhou od 20 do 47 kg jsou tyto stany dostatečně robustní,

aby odolaly nepříznivým povětrnostním podmínkám, a zároveň dostatečně lehké na to, aby je mohla jedna osoba snadno přenášet a instalovat.

Tato kombinace pevnosti a lehkosti z nich činí ideální řešení pro různé akce, od dočasných výstavních stánků po pravidelné venkovní akce.

Nožnicový stan je pro svou všestrannost a praktičnost často vyhledávaný produkt.

Jeho struktura a materiály jsou navrženy s ohledem na dlouhodobé využití a odolnost vůči opotřebení. Navíc, nožnicové stany jsou k dispozici v různých barevných provedeních a stylech,

což umožňuje zákazníkům vybrat si produkt, který nejlépe odpovídá jejich estetickým preferencím a potřebám akce.

 

 

Pohodlné používání

Další klíčovou vlastností nožnicových stanů je jejich pohodlné používání. Rychlá a jednoduchá montáž, která nevyžaduje náročnou fyzickou práci ani použití speciálních nástrojů, znamená, že vaše akce může být připravena během několika minut.

Kromě toho, možnost regulace výšky stropu ve čtyřech stupních – 175, 185, 195 až 205 cm – poskytuje další úroveň přizpůsobení pro vaše konkrétní potřeby.

Pro ty, kteří hledají spolehlivé a přitom esteticky příjemné řešení pro své venkovní akce, nožnicový stan představuje perfektní volbu. Díky jeho robustní konstrukci, lehké přenosnosti a rychlé montáži poskytuje tento typ stanu ideální řešení pro širokou škálu akcí.

 V konečném důsledku, ať už plánujete malé rodinné setkání nebo velkou venkovní akci, nožnicové stany nabízejí praktické a efektivní řešení, které zajistí, že vaši hosté budou chráněni před

Stánky na prodej

Stánky na prodej: Perfektní doplněk pro váš dvůr nebo restauraci

V současném světě, kde kvalita prostředí a pohodlí zákazníka hrají klíčovou roli v úspěchu každého podnikání,

se stánek na prodej jeví jako skvělá investice. Ať už hledáte ideální způsob

, jak rozšířit prostor vaší restaurace na terasu, nebo chcete přidat stylový a funkční prvek do vaší zahrady,

stánek na prodej je flexibilní a atraktivní řešení.

Proč si koupit stánek na prodej?

 

Party stan 3x6 metrů s vodotěsnými stěnami
Párty stan s integrovanými reproduktory

Estetická přidaná hodnota: Kromě praktického využití přidávají stánky na prodej estetickou hodnotu každé zahradě nebo terase.

S různými dostupnými styly a barvami si můžete vybrat stánek, který dokonale doplní váš existující exteriér a zároveň vytvoří poutavý vizuální prvek.

Mobilita a flexibilita: Na rozdíl od trvalých konstrukcí můžete stánek na prodej snadno přemístit podle potřeby.

Tato mobilita umožňuje přizpůsobit využití prostoru aktuálním potřebám, ať už jde o menší rodinné oslavy nebo velké společenské události.

Jednoduchá montáž: Mnohé moderní stánky na prodej jsou navrženy tak, aby jejich montáž a demontáž byly co nejjednodušší, což umožňuje rychlé a efektivní využití prostoru bez potřeby odborníků.

 

 

Stánek na prodej tak představuje ideální volbu pro každého, kdo chce obohatit svůj venkovní prostor o multifunkční, esteticky přitažlivý a flexibilní prvek. Ať už pro osobní nebo komerční využití,

stánky na prodej přidávají hodnotu každému prostředí, poskytují útočiště před sluncem nebo místo pro společenská setkání v příjemném prostředí.

Výběr správného stánku na prodej může mít pozitivní vliv na spokojenost vašich zákazníků nebo na kvalitu vašich rodinných a společenských setkání. Navštivte náš e-shop a objevte ideální stánek, který vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

 S investicí do stánku na prodej se otevírají nové možnosti pro váš domov nebo podnik. Je to praktické, estetické a flexibilní řešení, které zvýší funkčnost a vizuální přitažlivost každého venkovního prostoru.

Nůžkový altán

Výhody nožnicového altánku

  1. Rychlá a jednoduchá instalace: Jednou z hlavních výhod nožnicového altánku je jeho bezproblémová montáž a demontáž,

  2. kterou zvládne jedna osoba bez potřeby speciálních nástrojů. Tento fakt umožňuje jeho flexibilní využití napříč různými událostmi a situacemi.

  3. Odolnost a trvanlivost: Nožnicové altánky jsou navrženy tak, aby odolávaly nepříznivým povětrnostním podmínkám, včetně silného větru, deště a prudkého slunce.

  4. Vysokokvalitní látka a pevná konstrukce zajišťují, že váš altánek vydrží roky používání bez známek opotřebení.

  5. Univerzálnost použití: Ať už potřebujete prostor pro outdoorovou událost, stánek pro prodej svých produktů, nebo jen příjemné místo na relaxaci v zahradě,

  6. nožnicový altánek se přizpůsobí vašim potřebám. S různými velikostmi a možností přidání stěn nabízí altánek širokou škálu použití.

  7. Estetický vzhled: Kromě praktických výhod nožnicové altánky přidávají estetickou hodnotu každému prostoru.

  8. S moderním designem a možností výběru z různých barev se snadno sladí s okolním prostředím a dotvoří atmosféru události.

 

Nůžkový stan s plynulým otevíráním a zavíráním
Párty stan s prostorným vnitřním prostorem

Využití nožnicových altánků

Nožnicové altánky najdou své uplatnění v mnoha situacích. Pro domácnosti představují ideální řešení pro oslavy,

grilování nebo jen jako ochranu před sluncem během relaxace na zahradě. Pro podniky, jako jsou kavárny a restaurace,

altánky rozšiřují hostitelské prostory na terasy, poskytujíc zákazníkům příjemné posezení venku v každém počasí.

Pro event organizátory představují nožnicové altánky nenahraditelný prvek při plánování venkovních událostí, jako jsou svatby,

firemní setkání nebo kulturní festivaly, kde poskytují nejen ochranu před povětrnostními vlivy, ale také vytvářejí elegantní prostředí pro hosty.

 

 

 

Závěr

 Bez ohledu na to, zda pořádáte rodinné setkání, firemní událost nebo jen chcete vylepšit svou zahradu nebo terasu, nožnicový altánek je ideálním řešením, které splňuje široké spektrum potřeb.

Jeho všestrannost, odolnost a estetický vzhled ho činí cenově dostupnou investicí, která vám dlouhodobě poskytne pohodlí a ochranu.

Přizpůsobivý pro různé příležitosti a s jednoduchou instalací dokáže nožnicový altánek transformovat jakýkoliv venkovní prostor na místo plné charakteru a stylu. Výběrem správného modelu, který odpovídá vašim potřebám a preferencím, získáte nejen funkční, ale i esteticky přitažlivý doplněk,

který obohatí vaše události a poskytne útočiště před nepředvídatelnými povětrnostními podmínkami.

Skládací altán

Skládací Altán: Praktický a Všestranný Společník pro Vaše Události

Skládací altán se stal nenahraditelným doplňkem pro různé události a aktivity,

díky své přenosnosti a různorodému využití. Jeho lehká konstrukce a možnost skladování ho činí ideálním řešením pro každého,

kdo potřebuje krytý prostor na venkovní události.

Prenositelnost a Skladování

Skládací altány jsou navrženy s důrazem na jednoduchou přenosnost a skladovatelnost.

Jeho skládací konstrukce umožňuje jednoduché složení a přenášení, což z něj činí ideálního společníka pro cestování nebo pořádání událostí na různých místech.

Navíc možnost skladování na malém prostoru znamená, že ho můžete snadno uložit a vzít s sebou kamkoli.

 

Zahradní stan s individuálním potiskem
Prodejní stánek s rychlým přesunem

 

Různorodé Využití

Skládací altán nabízí široké možnosti využití pro různé události a aktivity.

S různými velikostmi od 195x290cm (5,6 m²) do 290x570cm (16,5 m²) poskytuje dostatek prostoru pro malé rodinné oslavy, firemní pikniky nebo velké veřejné události.

Jeho ochrana před sluncem a deštěm ho činí ideálním pro venkovní trhy, prodejní stánky nebo restaurace s venkovním prostorem.

 

Materiál a Konstrukce

Skládací altán je vyroben z velmi hustého polyesterového vlákna látky (60%) a PVC nátěru (40%) s váhou plachty 330g/m2.

Tento materiál je odolný vůči povětrnostním podmínkám a poskytuje spolehlivou ochranu před sluncem, větrem a deštěm. Naše plachty jsou pevnější než mnohé těžší plachty,

které mají látku 25% a PVC nátěr 75%, což zajišťuje jejich delší životnost a odolnost vůči opotřebení.

 

 

 

Závěr

Skládací altán je skvělým řešením pro ty, kteří hledají praktický a všestranný krytý prostor pro své venkovní události. Jeho přenosnost,

různorodé využití a odolný materiál ho činí ideálním doplňkem pro jakékoli události. Pro více informací a možnosti nákupu navštivte náš obchod zde.

 

Výběr správného skládacího altánu vám umožní vytvořit pohodlný a chráněný prostor pro vaše události, což z něj činí nezbytný doplněk pro každého, kdo chce vytvořit příjemné venkovní prostředí.

Rozkládací altanek

Rozkládací Altán: Ideální Společník Pro Vaše Venkovní Aktivity Rozkládací altán je praktický a multifunkční doplněk pro každého,

kdo hledá jednoduché a spolehlivé řešení pro krytý prostor na venkovní aktivity. Jeho výhody,

rekreační využití a přenosnost ho činí neodmyslitelnou součástí každé výpravy, pikniku nebo zahradní oslavy.

Výhody Rozkládacího Altánu

  1. Jednoduchá Montáž a Demontáž: Jednou z největších výhod rozkládacích altánků je jeho jednoduchá montáž a demontáž.

  2. Bez potřeby speciálních nástrojů či technických znalostí můžete altán rychle a snadno postavit nebo složit,

  3. což z něj činí ideální řešení pro každého, kdo potřebuje krytý prostor na cestování nebo outdoorové aktivity.

  4. Ochrana Před Povětrnostními Podmínkami: Rozkládací altán poskytuje spolehlivou ochranu před sluncem, deštěm a větrem.

  5. Jeho stabilní konstrukce a kvalitní materiál zajišťují, že se můžete cítit komfortně a bezpečně i v nepříznivých povětrnostních podmínkách.

 

Altán 3x3 metry s možností vytápění
Nůžkový stan s odolnou konstrukcí proti větru

Rekreační Využití

Rozkládací altán je ideální pro různé venkovní aktivity a rekreační využití.

Na piknicích a rodinných výletech poskytuje pohodlný krytý prostor na oběd nebo odpočinek,

zatímco při kempování může sloužit jako ochrana před deštěm nebo místo setkání s přáteli a rodinou.

Prenositelnost a Váha

S rozsahem vah od 20 kg do 47 kg je rozkládací altán lehce přenosný a vhodný pro každého, kdo chce mít pohodlný krytý prostor na cestování nebo venkovní aktivity.

Jeho skládací konstrukce a kompaktní rozměry umožňují jednoduchý transport a skladování,

což je ideální pro ty s omezeným úložným prostorem.

 

 

 

Závěr

Rozkládací altány jsou skvělým řešením pro každého, kdo hledá praktický a spolehlivý krytý prostor na venkovní aktivity.

Jeho jednoduchá montáž, ochrana před povětrnostními podmínkami a přenosnost ho činí ideálním společníkem na pikniky, výlety nebo zahradní oslavy. Pro více informací a možnosti nákupu navštivte náš obchod zde.

 

Díky své všestrannosti a spolehlivosti je rozkládací altán nezbytnou součástí každého outdoorového dobrodružství. Bez ohledu na to, zda plánujete piknik s rodinou nebo výlet s přáteli,

tento praktický a přenosný altán vám poskytne pohodlí a ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Prodejní stánek mobilní

Mobilní prodejní stánky, často nazývané také prodejní stánky, jsou nezbytnou součástí moderního obchodu a podnikání.

Jejich mobilní povaha a flexibilita je činí ideálním řešením pro různé obchodní aktivity a události.

Díky nim mohou podnikatelé snadno přenášet své obchodní operace na různá místa a vyhledávat nové příležitosti k prodeji.

Střecha a stěny těchto prodejních stánků jsou vyrobeny z vysoké kvality materiálů,

které zajišťují jejich 100% nepropustnost. Používá se velmi odolné polyesterové vlákno Oxford látky s PVC nátěrem,

což zaručuje jejich odolnost vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Tyto materiály také přispívají k jejich dlouhé životnosti a excelentní kvalitě,

což poskytuje obchodníkům spolehlivé a trvanlivé řešení pro jejich prodejní aktivity.

 

Prodejní stánek s bezpečnostním osvětlením
Skladací párty stan s průzračnými stěnami

Prodejní stánky jsou k dispozici v různých velikostech, s rozměry od 2x2 metrů až po 4x8 metrů.

Tato variabilita velikostí umožňuje obchodníkům přizpůsobit se různým požadavkům a potřebám jejich podnikání.

Měli by si vybrat velikost stánku podle množství zboží nebo služeb, které plánují prodávat, a podle dostupného místa na místě jejich prodejní činnosti.

Mobilita prodejních stánků je jejich velkou výhodou. Jsou snadno přenosné a mohou být umístěny na různých místech podle potřeby.

To umožňuje obchodníkům rychle a efektivně reagovat na měnící se tržní podmínky a vyhledávat nová místa k prodeji.

Kromě toho mobilní prodejní stánek umožňuje podnikatelům účinně využívat sezónní příležitosti nebo účast na různých událostech a akcích.

 

 

 

Vzhledem k jejich mobilitě, spolehlivosti a variabilitě velikostí jsou mobilní prodejní stánky nezbytnou součástí obchodního světa.

Poskytují obchodníkům flexibilitu a efektivitu při jejich prodejních aktivitách a umožňují jim dosáhnout širší a rozmanitější zákaznické základny.

S jejich pomocí mohou podnikatelé snáze expandovat své obchodní operace a dosáhnout většího úspěchu na trhu.

Rozkládací stánek

Rozkládací Stan: Nezastavitelná Odolnost ve Všech Podmínkách Rozkládací stan je všestranným a spolehlivým společníkem pro každého,

kdo touží být v suchu a bezpečně chráněný před vlivy přírody za jakýchkoli okolností.

Jeho schopnost odolat extrémním venkovním podmínkám ho činí nenahraditelným prvkem pro zajištění pohodlí a bezpečí v každé situaci. 

Bezpečné Útočiště Před Přírodními Nepřáteli

Ať už jde o horké slunečné dny, déšť nebo silný vítr, rozkládací stany vám poskytují stabilní a bezpečné útočiště.

Jeho odolnost vůči vnějším podmínkám zajistí, že zůstanete v suchu a pohodlně chráněni před vlivy přírody,

což zajišťuje maximální bezpečí a komfort pro vás i vaše věci.

 

Altán 3x3 metry s možností vytápění
Nůžkový stan s odolnou konstrukcí proti větru

Stan je vyroben z velmi hustého polyesterového vlákna látky (60%) a PVC nátěru (40%) s váhou plachty 330g/m2.

Tato kombinace materiálů poskytuje vynikající pevnost a odolnost vůči opotřebení a vnějším vlivům.

Naše plachty jsou dokonce pevnější než mnohé těžší plachty s nižším podílem polyesteru a PVC nátěru,

což zaručuje jejich dlouhou životnost a spolehlivou ochranu v každé situaci.

Rozměry Pro Vaše Potřeby a Požadavky

S rozměry od 155x25x25cm a váhou 20kg až po 155x45x25cm a váhou 47kg si můžete vybrat stan přesně podle vašich potřeb a požadavků.

Ať už jde o menší událost nebo větší akci, tento stan vám poskytne bezpečné a pohodlné útočiště ve všech situacích.

 

 

Nepromokavá střecha rozkládacího stanu zaručuje, že vám úkryt poskytne spolehlivou ochranu i za deštivého počasí. Je vyrobena z kvalitního polyesterového vlákna s PVC nátěrem, což zajistí,

že zůstanete v suchu a pohodlně chráněni před deštěm a dalšími nepříznivými povětrnostními podmínkami. Tato odolná střecha je ideálním doplňkem rozkládacího

Hore
14 položiek celkom
Späť do obchodu